Heti TOP: ingyenes PDF szerkesztő és profi levelező app Androidra

Ezen a héten többek között azoknak igyekeztünk segíteni, akik otthonról dolgoznak, s napjaik a videokonferenciák végeláthatatlan sorából áll, vagy legalábbis napi szinten használják a Zoomot akár munkára, akár a barátokkal való kapcsolattartásra. Nekik szolgáltunk egy csokornyi Zoom tippel, amelyek segítségével jobban ki lehet használni a Zoom lehetőségeit és kicsit akár fel is lehet dobni a konferencia beszélgetéseket vagy virtuális baráti találkozókat.

De azoknak is mutattunk érdekességet, akik napi szinten dolgoznak PDF dokumentumokkal, s gyakran kell azokat átrendezni, oldalakat eltávolítani, esetleg külön dokumentumként menteni kiválasztott lapokat. Sőt, a bemutatott PDF szerkesztő még arra is képes, hogy a felesleges lapszéleket eltávolítsa a PDF oldalakról.

Végül teszteltünk egy macOS és iOS platformokon már régóta jól teljesítő, de most Androidra is megjelent levelezőprogramot, amely modern felülettel és praktikus funkciókkal dicsekedhet. Sőt, azon kevés e-mail kliensek közé tartozik, amelyek támogatják a PGP titkosítás használatát. Így akár privát levelezésre is elsőrangú megoldás lehet.

Ne maradjon le erről sem!