A legszebb Valentin napi háttérképek

Tegnap már foglalkoztunk kicsit a Valentin-nappal, így aki esetleg szeretne Valetin-napi képeslapot küldeni szerelmének, még mindig megteheti a korábbi cikkben bemutatott online képeslapküldő szolgáltatással, akár teljesen ingyen. De természetesen nem mehetünk el az ünnep mellett anélkül, hogy ne nyújtanánk át egy csokorra való háttérképet és fotót e témában. Következzenek hát a legszebb Valentin napi háttérképek.

A legszebb Valentin napi-háttérképek

Kicsit rendhagyó lesz ez a válogatás, hiszen ilyenkor mindig teljesen ingyen letölthető és használható háttérképekkel szoktunk szolgálni. A többségnél ez most is így lesz, azonban szeretnénk mutatni egy alternatív forrást is, amely ugyan nem ingyenes, de nagyon egyedi stílusú háttérképeket kínál számítógépre és okostelefonra egyaránt. A Vlad Studio képeiről anno írtunk már, így most csak két fontos megjegyzésünk van ezzel kapcsolatban: a Valentin-napi képeket itt lehet elérni, s bár ezek között csak néhány ingyenes van, ha valaki regisztrál az oldalon egy ingyenes fiókot, 7 darab képet díjmentesen letölthet, tetszőleges méretben. Ha ennél többet szeretne, mindössze – egyszeri – 10 dollárért upgradelheti a regisztrált fiókot, s onnantól mennyiségi és méret korlátozások nélkül tölthet le bármilyen képet az oldalról. Az ingyenes képek pedig értelemszerűen akkor is letölthetők tetszőleges számban, ha nem fizetünk elő.

Természetesen azért idén sem maradnak el a teljesen ingyen letölthető és felhasználható képek. Ezek itt következnek, listába szedve, a megszokott oldalakról. Ha valaki esetleg nem tudná, miként lehet egy letöltött képfájlt háttérképnek beállítani a számítógépen vagy az okostelefonon, erre nézve is talál nálunk segítséget, erre a linkre kattintva. Most pedig következzenek a Valetin-napi gyűjtemények, amelyek egy kattintással megnyithatók egy-egy új lapon a böngészőben.

Ne maradjon le erről sem!