Valentin-napi online képeslap küldése

Mint minden évben, idén is elérkezik lassan a Valentin-nap, így időszerű, hogy felkészüljünk. Mi most teljesen IT szemszögből közelítünk: mutatunk egy remek weboldalt, ahol pár kattintással megoldható a Valentin-napi online képeslap küldése, méghozzá teljesen egyedi stílusú képekkel. Mindez teljesen ingyen, s anélkül, mindenféle extra programok telepítése nélkül.

Valentin-napi online képeslap küldése

Ha valaki visszatérő olvasónk és esetleg ismerős számára a Vlad Studio neve, az nem a véletlen műve. Anno írtunk már erről az egyedi stílusú háttérképeket kínáló oldalról. Mi nagy kedvelői vagyunk Vlad Gerasimov művészetének, az pedig külön öröm számunkra, hogy a letölthető háttérképeken túl akad még néhány jópofa extra is a weboldalán. Ezek egyike az online képeslapküldő szolgáltatás. Ezt az oldal E-cardsmenüpontjában lehet megtalálni, vagy elég ide kattintani, erre a linkre.

Mielőtt azonban nekivágunk, a használatához létre kell hoznunk az oldalon egy ingyenes regisztrációt. Természetesen megvásárolhatjuk a Premium csomagot is, s ez esetben temérdek háttérképet tölthetünk le az oldalról kedvünkre, de a képeslapküldésnek ez nem feltétele. Az ingyenes fiók is megteszi hozzá, bár ezzel csak 7 képeslapot lehet majd elküldeni a prémium képekből választva.

Ha elnavigáltunk az E-cards aloldalra, nincs más teendőnk, mint a felső részén rákattintani a love love love linkre (jó, egyszerűsítünk, ide kattintva azonnal ez jön be). Itt pedig máris válogathatunk a különféle szerelmes képeslapokból. Ha valamelyik megtetszik, egy kattintás, és máris tovább léphetünk a képeslap adatainak kitöltésére (ha ingyenes fiókunk van, akkor még egy kattintás szükséges az Unlock to send e-card gombra, ha prémium, vagyis az előnézeteknél kis lakattal jelölt képet választottunk). Meg kell adnunk a címzett(ek) nevét, e-mail címét, illetve beírhatjuk a képeslapra szánt üzenetet is. Ha megvagyunk, csak kattintsunk a Send e-card gombra. A képeslap azonnal útra kel rendeltetési helyére, vagyis időzítési lehetőség nincs.

Bár az ingyenes küldés a prémium képek esetében korlátozott számban megy csak, azért a hét képeslap valószínűleg bőven megteszi egy Valentin-napra, emellett pedig választhatunk ingyenes képeket (a nézőképnél nincs lakat), amelyekből annyit küldünk szerte a világba, amennyi jólesik. Szerintünk egyébként – ahogy azt korábban is írtuk – hosszú távon nagyon megéri a 10 dolláros prémium upgrade (egyszeri kiadás), mert az oldalon döbbenetesen sok egyedi stílusú képből lehet válogatni háttérképnek, illetve onnantól kezdve bármilyen alkalomra jól jöhet ez a képeslapküldő megoldás, hiszen akadnak más témájú grafikák is a gyűjteményben.

Ne maradjon le erről sem!