Heti TOP: modern fájlkezelő Windows 10-re és Windows gyorsítás extrákkal

Ezen a héten mutattunk egy all-in-one rendszerkarbantartó és antivírus szoftvert. Külön egyébként már ismerős lehetett mindkettő, hiszen anno bemutattuk már őket, ám a készítők most egybegyúrták a két megoldást. Így a program egyszerre képes megvédeni a számítógépet a malware támadásoktól, illetve gyorsítani és rendbe tenni a Windowst. Érdemes megismerkedni vele.

Szintén a héten került terítékre egy olyan fájlkezelő alkalmazás, amely félúton van valahol a Windows 10 saját Intézője és a Total Commander között. Felületében alkalmazkodik a Windows 10 elvárásaihoz, így akár érintőképernyős gépeken is nagy hasznát vehetjük. Hozza a Windows Intéző tudását és alap felépítését, de kiegészíti a kétpaneles megjelenítéssel és a fülek használatával. Praktikus és ingyenes. Reméljük, jó irányba fejlesztik majd tovább. De kipróbálni már most is abszolút érdemes!

Végül mutattunk egy online eszközt azoknak, akik csoportosan szeretnének JPG képeket újratömöríteni. Ráadásul bár maga a program a böngészőben nyitható meg, a konvertálandó képeket nem tölti fel semmilyen szerverre, hanem offline alakítja át azokat. Sőt, ha egyszer betöltöttük, már teljesen offline is használható. Gyors és egyszerű megoldás a JPG képfájlok tömörítéséhez.

Ne maradjon le erről sem!