Heti TOP: fotók látványának javítása és videó konvertálás egyszerűen

Ezen a héten szemügyre vettük, milyen újdonságok várhatók a Nord-alkalmazások háza táján. Ide tartozik a NordVPN, amely jelenleg az egyik legjobb VPN szolgáltatás, s amellyel biztonságossá tehető online adatforgalmunk. De ugyancsak e família része a NordLocker nevű fájltitkosító, amelynek immár biztonságos, end-to-end titkosítást használó felhőszolgáltatása is, s szintén a csapat része a NordPass nevű jelszókezelő szoftver, amely ugyan funkciók terén még közel sem tökéletes, de nagyon gyorsan fejlődik. Egy komplett csomag, amelynek minden darabja adataink biztonságáról gondoskodik. Érdemes velük megismerkedni.

Szintén érdemes megismerni két MiniTool alkalmazást is, amelyek közül a végén elég az egyiket választani, mert meglepő módon pontosan ugyanazt tudják. Az érdekes szituációról és videók letöltésének, konvertálásának kényelmes módjairól mindent megtudhatnak ebben a cikkben. Extraként még a képernyővideók készítésének lehetősége is adott lesz.

Végül szintén ezen a héten került terítékre egy olyan alkalmazás, amellyel megfakult fotók és kevésbé jól szkennelt dokumentumok, régi iratok képminőségén javíthatunk, mindössze pár mozdulattal. Helyrehozhatók a kifakult színek, élesíthetők a régi fekete-fehér képek, olvashatóbbá tehetők a szkennelt dokumentumok. Praktikus és egyszerűen használható kis szoftver.

Ne maradjon le erről sem!