Heti TOP: zseniális fotóretusáló program és a legjobb jegyzet programok

Ezen a héten bemutattuk a vadonatúj Luminar AI-t, amely egy zseniális fotóretusáló program Windowsra és macOS-re. Az új változatban még több olyan eszköz található, amelyek a mesterséges intelligenciára és a gépi tanulásra alapozva segítik a fényképek javítását, tuningolását. Szerintünk ez az egyik legjobb fotóretusáló alkalmazás.

Szintén ezen a héten kerültek terítékre a legjobb jegyzet alkalmazások. Ezekkel a programokkal nem csak egyszerű szöveges jegyzeteket készíthetünk, hanem akár a fontos dokumentumok menedzselésére is alkalmasak, hiszen a legtöbb jegyzetbe tetszőleges számú csatolmányt is fűzhetünk. De akad közöttük olyan is, amely már jóval túllép egy szimpla jegyzet program jellegzetességein és akár projektek menedzselésére, vagy mindennapi tennivalóink megtervezésére is kiválóan használható.

Végül egy kis szórakozás: mutattunk a héten egy olyan weboldalt, amelyen telepítés nélkül, közvetlenül a böngészőben játszható néhány nagyszerű retró játék. Ha valakinek kedve támad nosztalgiázni, ez is egy remek eszköz hozzá, ráadásul azonnal használatba vehető, nem kell bajlódni a régi játékok működőképessé varázslásával az új rendszereken.

Ne maradjon le erről sem!