Rengeteg stílusos háttérkép iOS-re és Androidra, ingyen

Fura egy év ez a 2020-as. Egyszerre tűnik az év eleje nagyon távolinak, miközben kicsit olyan, mintha épp most kezdődött volna el. Ebben bizonyára nem kis része van a COVID-19 mizériának sem, amellyel kapcsolatban mi is adtunk pár gyakorlati tippet, persze IT szemszögből (például home office megoldások). Viszont ami ennél sokkal kellemesebb emlék lehet: idén év elején mutattunk egy azóta is kifogyhatatlan és állandóan megújuló háttérkép-forrást az androidos okostelefonnal, vagy iPhone-nal rendelkezőknek egyaránt. Ma egy nagyon hasonlóval szolgálunk. Utunkba akadt ugyanis egy újabb nagyszerű grafikus a Twitteren, akitől letölthető rengeteg stílusos háttérkép iOS-re és Androidra, ingyen

Arthur1992aS: rengeteg stílusos háttérkép iOS-re és Androidra

Ha valaki szorgosan figyeli a Twitter bejegyzéseket, rengeteg olyan remek grafikus profiljára találhat rá, akik jobbnál jobb háttérképeket kreálnak, szinte napi rendszerességgel. Ilyen például az Arthwork (@Arthur1992aS) néven alkotó dizájner is, aki igencsak meggyőző alkotásokkal rukkol elő.

Nem állítjuk, hogy Twitteren nem lehet könnyen összeszedni ezeket, hiszen a képei alá mindig megadja a letöltéshez szükséges Google Drive linket is, de ennek ellenére mégis inkább az Arthwork oldal felkeresését javasoljuk, ahol az Everything in one place menüpont alatt elérhető a teljes gyűjtemény, kategóriákba sorolva. Mindegyik link egy Google Drive mappára mutat, ahonnan letölthetjük az androidos vagy iOS eszközökre optimalizált változatokat egyaránt.

Bár a legtöbb ilyen háttérkép teljesen ingyen tölthető le, ha valaki úgy érzi, hogy sokat jelentenek számára a művész által készített háttérképek – egy jó háttérkép amúgy megalapozhatja, pozitívan befolyásolhatja a napi hangulatunkat is -, akkor támogathatja is készítőjüket a Donate linket követve.

Ettől függetlenül a Twitter elérést is érdemes követni, mert akadnak friss képek, amelyek egyelőre onnan érhetők el, például a most éppen újnak számító Pastel Gradient vagy egy szintén pasztel színeket használó másik csomag.

További háttérképes cikkeink

Természetesen nem most kezdtünk el foglalkozni a legjobb háttérképes gyűjtemények kiválogatásával, szóval akadnak további remek gyűjtemények a Háttérképek dossziénkban, illetve ugyanott megtalálható néhány nagyszerű alkalmazás is, amelyek segíthetnek a háttérképek beszerzésében, használatában.

Ne maradjon le erről sem!