Heti TOP: iOS appok ikonjának cseréje és festmény hatású képek készítése

Ezen a héten mutattunk egy trükköt, amellyel teljesen testreszabható az iPhone Főképernyője: egyedi widgeteket kreálhatunk és lecserélhetjük az appok ikonjait is. A megoldás nem feltétlenül egyszerű, de kis gyakorlással gyorsan bele lehet jönni, így bárki elkészítheti saját, teljesen egyedi iOS 14 Főképernyőjét.

Szintén ezen a héten került terítékre egy ügyes képszerkesztő, amellyel festmény és rajz hatású alkotásokat varázsolhatunk fotóinkból. Hagyatkozhatunk az automatikus beállításokra, vagy mi magunk is kikísérletezhetjük, mely opciókkal tudjuk elérni a legélethűbb hatást. Ha egy ilyen képet kinyomtatunk, nagyon izgalmas, festmény vagy rajz hatású képet kapunk, amely remekül mutat bekeretezve a falon. De háttérképnek sem utolsók, nem beszélve arról, hogy milyen jól mutatnak mondjuk Facebook fejlécként.

Végül mutattunk egy módszert azoknak is, akik szeretnének egy-egy weblapot PDF formátumba lementeni. Nem kell telepíteni semmilyen különleges programot a dologhoz, megoldható Windowson és macOS-en egyaránt a rendszer saját eszköztárával, s persze valamelyik modern böngészővel.

Ne maradjon le erről sem!

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működéshez. Erről bővebb információt Adatkezelési tájékoztatónkban talál. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató