Heti TOP: programok tökéletes likvidálása és méretre pontos képkeresés

Ezen a héten mutattunk egy rendkívül hatékony programeltávolító szoftvert, amellyel tökéletesen, gyakorlatilag hátrahagyott szemét nélkül lehet törölni Windowson a megunt, feleslegesen helyet foglaló alkalmazásokat. Sokkal jobb eredményt érhetünk el így az eltávolítást illetően, mintha a szoftverek saját Uninstall megoldását használnánk.

Szintén a hét témája volt, hogy miként lehet villámgyorsan és egyszerűen keresni a Google pontosan az elképzeléseinknek megfelelő felbontású fotókat, háttérképeket. Nem kell beérnünk a hozzávetőleges méretekkel, amelyeket a Google alapból felajánl. Ragaszkodhatunk a pixelre pontos képmérethez a keresés során, hogy tényleg csak azokat a képeket szedje elő a kereső az internet rejtett zugaiból, amelyek megfelelnek az elvárásainknak. Így megvalósulhat a méretre pontos képkeresés.

Végül szintén ezen a héten adtunk egy tippet azoknak, akik gyorsan, pár kattintással szeretnének látványos és ízléses PowerPoint prezentációkkal előrukkolni. Nem szükséges grafikusi tehetség, sem órákon át tartó tervezgetés, pillanatok alatt lenyűgöző megjelenésű prezentációkat kapunk a PowerPointtól.

Ne maradjon le erről sem!

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működéshez. Erről bővebb információt Adatkezelési tájékoztatónkban talál. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató