Opera GX háttérzene: zenei aláfestés böngészés közben

Kedvenc Gamer böngészőnk kétség kívül az Opera GX, amely a készítők ígéretéhez híven úgy képes beosztani az erőforrásait (CPU és RAM használat, hálózati sávszélesség lefoglalása stb.), hogy a lehető legkevésbé fogja vissza a gépet, ha épp egy látványos 3D-s játékkal szórakozunk, miközben ki kell valamit keresnünk a weben. Ráadásul ez a böngésző tele van olyan extrákkal, amelyekkel igyekszik a gamerek kedvében járni: változtatható külső, integrált Twitch és egyéb chat szolgáltatások, friss hírek játékokkal kapcsolatban stb. Szóval a játékosok számára jó választás lehet, főleg játék közbeni böngészéshez. Nemrég az Opera GX háttérzene funkciót is kapott, így a legújabb verzióban már van zenei aláfestés böngészés közben.

Opera GX háttérzene: zenei aláfestés böngészés közben

Természetesen nem kell a legújabb rock slágerekre gondolni, sőt, pont ellenkezőleg: az Opera GX kellemes, kifejezetten háttérzeneként funkcionáló dallamot játszik le, ha bekapcsoljuk a Beállításokban ezt a funkciót.

A kellemes hangzás tényleg feldobhatja a böngészést, ráadásul ha egyszer konfiguráltuk, utána már egyetlen gombnyomással ki- vagy bekapcsolható. A háttérzene funkciót is tartalmazó verzió már letölthető az Opera GX hivatalos oldaláról, mind Windowsra, mind macOS-re.

Azt azért nem állítanánk, hogy hátköznapi használatra is az Opera GX a legjobb választás mindenki számára, de ha épp erőforrás-takarékos böngészőt keresünk, érdemes vele megismerkedni.

Ne maradjon le erről sem!