Heti TOP: e-mail alias regisztrációkhoz és profi segédprogramok gyűjteménye

Ezen a héten mutattunk egy izgalmas, új – ráadásul ingyenes – szolgáltatást, amelynek segítségével úgy regisztrálhatunk a különféle online szolgáltatásokra, hogy közben nem kell kiadnunk valódi e-mail címünket. Ennek ellenére a regisztráció után minden fontos levelet megkapunk majd attól a szolgáltatástól, amelybe regisztráltunk, ráadásul a megszokott e-mail fiókunkba.

Emellett mutattunk egy trükköt az iPhone-t vagy androidos okostelefont használók számára egyaránt, amellyel a nappal készített fotókból pár mozdulattal éjszakai felvételt varázsolhatnak. A napos égbolt felhőit felcserélhetik a csillagos égboltra, a fényviszonyok is változnak a napszaknak megfelelőre, s akár a holdfényben is bevilágíthatja a fotón szereplő környéket. Mindezt nulla Photoshop tudással, s csak az okostelefont használva.

Végül szintén ezen a héten mutattunk be egy zseniális programgyűjteményt, amelyben Windowsra és macOS-re egyaránt több tucat praktikus segédprogram található. A videók letöltésétől, konvertálásától a szabad memória felszabadításáig mindenre találunk itt megoldást. Érdemes vele megismerkedni.

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató