Heti TOP: dinók és vadállatok 3D-ben, plusz egy szuper Chrome nyitólap

Ezen a héten mutattunk egy trükköt, amivel életnagyságban varázsolhatunk vadállatokat vagy dinoszauruszokat a szobába, pusztán az okostelefon és a virtuális valóság segítségével. Nem kell telepíteni hozzá semmit, elég a kedvenc androidos vagy iOS-re készült böngészőnket elindítani. A látvány fantasztikus, 3D-ben járhatjuk körbe az animált állatokat.

Maradva még kicsit a böngészőknél: szintén ezen a héten mutattunk egy letisztult és praktikus nyitólapot, amely akár a Chrome, akár a Firefox böngészőkbe beépíthető. Választhatunk az oldalon háttérnek csodás ingyenes fotókat, dögös színátmeneteket, s a funkciókra sem lehet panasz, hiszen Widgetek segítségével órát, időjárási adatokat, tennivalólistát és még sok mást helyezhetünk el a nyitólapon, amely minden újonnan nyitott böngésző-oldalon alapból megjelenik.

Végül szintén ezen a héten került górcső alá egy nagyszerű vektorgrafikai szoftver, amellyel a maces felhasználók készíthetnek logókat, illusztrációkat, vagy alakíthatnak át például fotókat vektoros formátumba. Nagyon könnyen használható, rengeteg különleges effektet és szűrőt találunk benne. Kétség kívül az egyik legjobban sikerült megoldás a kategóriájában.

Ne maradjon le erről sem!