Heti TOP: egy zseniális levelező alkalmazás és ingyenes programok letöltése

Ezen a héten három nagyszerű program került terítékre. Ezek közül az egyik a Magix Music Maker 2021, amellyel bárki elkészítheti élete első saját dalát, akár úgy is, hogy nincs különösebb zenei előképzettsége, csak hallása és ritmusérzéke. De ezen túl azért a profik is találnak benne megfelelő eszközöket ahhoz, hogy új dalokkal rukkolhassanak elő, szinte bármilyen zenei stílusban.

Emellett mutattunk egy remek kis segédprogramot a Windowst használóknak, amellyel villámgyorsan és egyszerűen szerezhetik be a legjobb ingyenes alkalmazásokat. Könnyedén összeválogathatjuk, milyen programokra van szükségünk, majd egyetlen kattintással letölthetjük és telepíthetjük azokat, sőt, a későbbi frissítésüket is megoldhatjuk így.

Végül szintén ezen a héten mutattunk egy zseniális levelező alkalmazást Windowsra és macOS-re egyaránt. Nem csak a letisztult felület miatt, hanem a napi szinten hasznos funkciók és a PGP titkosítás támogatása végett is elsőrangúnak ítéltük a programot, amely amúgy akár ingyen is használható, bár kétség kívül többet kapunk, hja fizetünk is érte pár ezer forintot.

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató