Heti TOP: magyar nyelvű irodai szoftverek és remek online hangszerkesztő

Ezen a héten mutattunk egy kiváló és egyszerűen használható online hangszerkesztőt, amely mindig kéznél van, ha felvételeinket kissé át kell szabni (vagy épp rögzíteni kell egy újat). Telepíteni sem kell, egyszerűen megnyitjuk a böngészőben és használjuk, gyakorlatilag bármely asztali rendszeren.

Emellett mutattunk egy kifejezetten sokoldalú irodai programcsomagot, amelyből akár ingyenes változatot is használhatunk otthon és az irodában. Van szövegszerkesztő, táblázatkezelő, prezentációs alkalmazás. Teljesen kompatibilis a Microsoft Office alkalmazásaival és formátumaival, ráadásul testreszabható, magyar nyelvű felülettel is rendelkezik. Szóval érdemes kipróbálni és megismerkedni a Pro változatával is, amely az egyik legolcsóbb – mégis abszolút használható – irodai megoldás.

Végül szintén ezen a héten került terítékre a módszer, amellyel OneNote jegyzeteinket tudjuk titkosítani. Segítségével pár kattintás csupán, hogy az érzékeny tartalmú jegyzeteket biztonságba helyezzük, s más ne férhessen hozzá azok tartalmához.

Ne maradjon le erről sem!