Heti TOP: biztonságos videokonferencia szoftverek és képek csoportos méretezése

Ezen a héten csokorba szedtük, melyek azok az iOS és Android alkalmazások, amelyek segíthetnek adataink és állományaink biztonságos tárolásában vagy megosztásában egy okostelefonon. Így megvédhetők a telefonon tárolt érzékeny adatok, illetve megoldható a fájlok biztonságos letöltése, továbbítása, tárolása is.

Emellett bemutattuk a Microsoft szépen bővülő – ingyenes – PowerToys csomagjának legújabb darabját, amellyel gyorsan és egyszerűen lehet képeket átméretezni, akár csoportosan is. Bár rengeteg hasonló program van, a PowerToys részeként ez a rendszerbe integrálódik, így a képméretezés bármikor elérhető az Intézőből, pár kattintással (mellesleg rengeteg testreszabható rengeteg opcióval).

Végül mutattunk néhány jól használható videokonferencia megoldást azok számára, akiknek megrendült a hite a népszerű, ám mostanában rengeteg biztonsági problémával küzködő Zoom szolgáltatásban. A felhozatal egy része teljesen ingyenes, s mindegyik biztonságos eszköz, ha videós hívásokkal tartanánk a kapcsolatot ismerősökkel, kollégákkal.

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató