Heti TOP: sokoldalú felhőtárhely és ingyen szoftver élő adások készítéséhez

Ezen a héten mutattunk egy nagyszerű oldalt, amelyről rengeteg jó minőségű hangeffekt és zene tölthető le ingyen, amelyeket – az oldal licenc feltételeit szem előtt tartva – felhasználhatunk saját projektekhez, videókhoz. Ha szükségünk van ilyen hangokra és dalokra, érdemes körülnézni.

Emellett mutattunk egy rendkívül sokoldalú felhőtárhelyet, amely egyaránt alkalmas arra, hogy könnyedén megosszunk fájlokat, mappákat az ismerősökkel, kollégákkal, vagy adott esetben az internet népével, miközben arra is kínál megoldást, hogy titkosítva tároljunk rajta állományokat, amelyekhez rajtunk kívül senki nem férhet hozzá.

Végül mutattunk egy abszolút profi, mégis ingyenes szoftvert, amellyel szinte bármilyen népszerű streaming szolgáltatáson keresztül adhatunk minőségi, élő adást. Ráadásul a program működik Windowson, macOS-en és Linuxon egyaránt. Összetettségéhez képest nagyon könnyen használható, megoszthatjuk vele a webkamera és csatlakoztatott külső források képét, a képernyőn történő eseményeket, de adott esetben akár az iPhone kamerájának képét is.

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató