Heti TOP: családi fotók tuningolása, családfa készítés, weboldal konvertálás

Ezen a héten összeszedtünk néhány olyan alkalmazást és online szolgáltatást, amelyek segíthetnek rendbe rakni a családi dolgokat. Kezdve attól, hogy a régi papír alapú fotókat digitalizáljuk, sőt, kiszínezzük a fekete-fehér képeket, egészen addig, hogy kényelmesen összeállíthassunk egy átlátható családfát, vagy akár egy komplett családi dokumentációt. A programokat bemutató cikk itt található, több rendszerre is szolgáltunk megoldással (Windows, macOS, iOS, Android).

Emellett mutattunk egy alkalmazást macOS-re, amelynek segítségével egy meglévő weboldalt lehet átalakítani Photoshop PSD képfájllá. Ráadásul a weblap különböző elemei önálló rétegeken kapnak helyet, így kényelmesen áttervezhetjük a kérdéses oldalt Photoshopban, vagy más, PSD kompatibilis képszerkesztőben.

Végül azoknak is szolgáltunk megoldással, akik elkezdték használni a Microsoft új Edge böngészőjét és szeretnék az alapértelmezett Bing keresőt lecserélni a Google keresőre. A csere amúgy pár kattintás, a részleteket megtalálják ebben a cikkben.

Ne maradjon le erről sem!