Ingyenes újévi háttérképek letöltése 2020-ra

Már alig valami van hátra a 2019-es évből, így ideje, hogy készüljünk az év utolsó napjára és újévi díszbe öltöztessük a számítógépet és az okostelefont. Erre a legjobb és legegyszerűbb megoldást a háttérképek jelentik. Megmutatjuk hát, miként oldható meg az ingyenes újévi háttérképek letöltése 2020 jegyében.

Ingyenes újévi háttérképek letöltése 2020-ra

Természetesen ezúttal is a megszokott – ingyenes, szabadon felhasználható tartalmakat közreadó – gyűjteményekből válogattunk, hiszen így egészen biztosan ingyen juthat mindenki háttérképekhez. Ha pedig már itt tartunk, akkor megjegyeznénk, hogy az Unsplash fotógyűjtemények kényelmesebb használatához mutattunk anno alkalmazásokat asztali rendszerekre és iPhone-ra, illetve androidos okostelefonokra egyaránt. 

E cikkünkben azonban nem csak az Unsplash szerepel, hanem más gyűjtemények is, ráadásul az alábbi linkekre kattintva nem kell keresgélni az oldalon, hanem ömlesztve található meg minden újévi háttérképnek használható fotó.

Következzenek hát a háttérképek, oldalankénti bontásban. Letöltésük gyakorlatilag egy kattintással megoldható, használatuk pedig az adott rendszernek megfelelően lehetséges: asztali rendszereken (Windows, macOS, Linux) általában a jobb egérgombbal kell a letöltött képre kattintani, majd a megjelenő menüben a Set Desktop Picture, esetleg Beállítás asztali háttérképként, vagy hasonló menüpontot választani.

Unsplash – újévi fotók gyűtjteménye

Pixabay – újévi fotók

Pixabay – újévi képek 2020-ra

Pexels – újévi fotók

Akinek pedig esetleg mai nyitóképünk tetszett meg, a Freepik.com oldalról töltheti le az eredeti képet, vektoros formátumban: New year 2020 wallpaper in paper style

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató