Lenyűgöző, ingyenes háttérképek Androidra egy mozdulattal

Okostelefonunk testreszabásának egyik alapvető módja, ha lecseréljük a gyárilag kapott háttérképet olyanra, ami jobban illik a stílusunkhoz, megfelel az ízlésünknek. Ám jó minőségű háttérképeket beszerezni olykor nem is olyan egyszerű. Éppen ezért most mutatunk egy ügyes kis alkalmazást, amelynek segítségével egyetlen mozdulattal szerezhetők be ingyenes háttérképek Androidra.

Resplash: ingyenes háttérképek Androidra egy mozdulattal

Korábban írtunk már arról, hogy a minőségi fótógyűjteményéről híres Unsplash.com oldalról miként tölthetők le háttérképnek használható fotók az iPhone-okon. Sajnos azonban a népszerű képmegosztó oldalnak e pillanatban még nincs saját alkalmazása Androdira. Van azonban egy kiváló alternatíva!

Resplash elnevezésű kis app segítségével mobilra optimalizált felületen tallózhatjuk a teljes Unsplash gyűjteményt, ráadásul egyetlen mozdulattal tölthetünk le onnan bármilyen fotót, ami megtetszik.

Nem csak az előre definiált kategóriákban és gyűjteményekben kutathatunk, hanem keresési lehetőség is rendelkezésre áll, hogy minél gyorsabban rátalálhassunk a számunkra megfelelő fényképre.

Érdekességként kipróbálhatjuk benne az Auto Wallpaper funkciót is, amely általunk megadott időközönként véletlenszerűen lecseréli a háttérképet a telefonon egy, az Unsplash-ról letöltött képre (beállíthatjuk azt is, hogy csak wifi kapcsolat esetén töltsön le).

Minőségi kifogást aligha lehet emelni a gyűjteménnyel szemben, s az alkalmazás is kiválóan üzemel. Szóval szerintünk érdemes letölteni és elkezdeni átnézni az óriási fotótárat, mert szinte biztosan találunk benne kedvünkre való háttérképet.

Androidos programok teszteléséhez a HONOR 20 Lite készüléket használjuk, a HONOR jóvoltából.

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató