Heti TOP: a legjobb online eszközök és pillekönnyű programozás

Ezen a héten sorra vettük a legjobb online szolgáltatásokat azok közül, amelyek idén szerepeltek a Techwokon. Van itt online képszerkesztő, videovágó, hangszerkesztő, ingyenes webszerkesztő, CSV konvertáló, PDF daraboló, de még keresztrejtvény és naptár készítésére használható megoldás is. Sokuk teljesen ingyen. Ezek tehát a legjobb online eszközök idén, érdemes átnézni a listát!

Emellett mutattunk egy rendkívül sokoldalú, mégis döbbenetesen könnyen használható fejlesztőrendszert, amelyben dolgozhatunk Windowson, macOS-en és Linuxon egyaránt, s készíthetünk alkalmazásokat Windowsra, macOS-re, Linuxra, iOS-re, vagy éppen webre is. Gyakorlatilag bármire képes, mégis nagyon könnyen és gyorsan elsajátítható a fejlesztőrendszer használata, és a Visual Basichez hasonló programozási nyelv is (mellesleg VB kompatibilis, így könnyen továbbfejleszthetjük benne esetleges korábbi VB alkalmazásainkat).

Végül pedig szintén ezen a héten válogattuk össze egyetlen cikkbe, hogy melyek a legjobb, legmegbízhatóbb VPN szolgáltatások, amelyekkel megvédhetjük adatainkat, internetezés közben. Ha gyakran csatlakozunk nyílt wifi hálózatokhoz, feltétlenül érdemes beüzemelni valamelyiket közülük, mert a titkosítatlan wifi kapcsolatokon keresztül hatalmas veszélynek tesszük ki adatainkat, akár számítógéppel, akár okostelefonnal internetezünk éppen.

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató