Heti TOP: időjárás előrejelző appok és csodás háttérképek mobilra

Ezen a héten – a közelgő ünnepek kapcsán – megnéztük, milyen online eszközök állnak rendelkezésre, hogy bárki, bármilyen rendszeren el tudjon készíteni néhány ízléses karácsonyi meghívót. Ráadásul ezekkel az online programokkal ehhez még csak grafikusi tehetség sem szükséges, sőt, jó esély van arra is, hogy teljesen ingyenes elemekből tudjuk összerakni meghívónkat, akár a karácsonyi, akár az újévi összejövetelekhez.

Emellett mutattunk három nagyszerű – és ingyenes – időjárás alkalmazást (iOS-re és Androidra egyaránt), amelyekkel meglehetősen pontos előrejelzést kaphatunk a várható időjárásról. Nem csak a karácsonnyi szezonban jöhetnek jól, hanem bármikor, amikor épp kirándulást tervezünk, vagy csak nem akarunk elázni, amikor leszaladunk a közértbe. Ezek az időjárás előrejelző appok egyszerűen kihagyhatatlanok!

Végül az androidos okostelefont használóknak szolgálunk még egy kis extrával: mutattunk egy nagyszerű kis appot, amellyel gyönyörű háttérképeket lehet letölteni a telefonra, pár mozdulattal, ráadásul teljesen ingyen.

Ne maradjon le erről sem!