Heti TOP: produktív alkalmazásindító és különleges élő háttérkép Androidra

Ezen a héten mutattunk egy új segédprogramot a Microsofttól, amely a megújuló – Windows 10-re készülő – PowerToys csomag részeként látott napvilágot. Segítségével akár csoportosan is átnevezhetünk fájlokat és mappákat a Windowsban. Nem állítjuk, hogy ez a legjobb ebben a kategóriában, de ingyen van és a csomag részeként kifejezetten jól jöhet.

Emellett mutattunk egy érdekes élő háttérképet androidos okostelefonokra, amely segíthet leszoktatni bárkit arról, hogy egész nap a telefonját babrálja. Na jó, legalábbis segédeszközként szolgálhat, hiszen a szilárd elhatározást nem pótolhatja. Ám segítségként kétség kívül ötletes és még látványos is.

Végül szintén ezen a héten került terítékre egy másik androidos app. Egészen pontosan egy különleges alkalmazásindító felület, amely segíthet abban, hogy az adott időpontokban mindig a megfelelő appok ikonjai jelenjenek csak meg a képernyőn, így segítve a gyorsabb indítást, illetve megakadályozva, hogy elterelje teendőinkről a figyelmet egy-egy chat program vagy játék ikonja, amikor épp dolgozni vagy tanulni illene éppen.

Ne maradjon le erről sem!