Heti TOP: videók letöltése FB-ról, Instáról, Youtube-ról, plusz szuper programok a sulihoz

Ezen a héten csokorba szedtük, melyek azok a programok, amelyeket feltétlenül érdemes használatba venni így az új tanév kezdetekor. Segítségükkel kényelmesebb, hatékonyabb lehet a tanulás, és magát a gépet is előkészíthetjük az elkövetkező hónapok megpróbáltatásaira: kitakaríthatjuk, optimalizálhatjuk és gyorsíthatjuk a rendszer működését stb. Mindezt megtalálják erre linkre kattintva.

Emellett mutattunk egy remek, online szolgáltatást azoknak, akik ingyen szeretnének videókat letölteni a Facebookról, az Instagramról, vagy a Youtube-ról. Ez egy teljesen ingyenes szolgáltatás, amellyel tényleg pár kattintás az egész letöltési procedúra. A cikkben azt is elmondjuk, mire kell odafigyelni a használatakor.

Végül szolgáltunk néhány ügyes, ingyenes appal iOS-re és Androidra, amelyek segítségével pontosan nyomon követhető a BKK járműveinek, a MÁV vonatainak, és a légitársaságok járatainak mozgása. Így mindig látjuk, hogy hol jár az adott jármű, amire éppen várunk.

Ne maradjon le erről sem!

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működéshez. Erről bővebb információt Adatkezelési tájékoztatónkban talál. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató