Fókuszálást, koncentrációt segítő dalok online

Pár nappal ezelőtt összeszedtük, melyek a legjobb relaxációs appok okostelefonra, amelyek segítik a feltöltődést, pihenést, stresszoldást, alvást. E válogatásunk egyik darabja volt a Pzizz nevű app, amely eddig iOS-re és Androidra volt elérhető. Szerintünk az egyik legjobb relaxációs és alvást segítő alkalmazás jelenleg. Anno írtunk róla részletes tesztet, hogy pontosan mire is alapozzuk ezen megállapításunkat. Ma újfent a Pzizzről lesz szó, de nem mutatjuk be nulláról újra, hiszen arra ott a korábbi, részletekbe menő teszt, ahol a binaurális ütemek és izokrónikus hangok is szóba kerülnek. Viszont a teszt készültekor ígéretet kaptunk a fejlesztőktől, hogy a program fókuszálást segítő modulja előbb-utóbb elérhető lesz böngészőkben is, hogy például a munkahelyen, ne kelljen a telefont használni, hanem kényelmesen, a gépen legyenek kiválaszthatók és lejátszhatók a koncentrációt segítő dalok. Nos, mostantól ez már megoldható!

Pzizz Focus modul: fókuszálást, koncentrációt segítő dalok online is

A Pzizz három modulból épül fel. Az első az elalvást segítő vezetett meditációkat és dalokat tartalmaz, a második a fókuszálást segítő hangokkal és dallamokkal segíti a munkát vagy a tanulást, míg a harmadik a napközbeni feltöltődést, relaxációt biztosítja a felhasználóknak. Míg az első és a harmadik modul esetében továbbra is csak az okostelefonos app áll rendelkezésünkre, addig a Focus modul végre elérhetővé vált az asztali gépek böngészőiben is. 

Bármely modern böngészővel meglátogathatjuk a focus.pzizz.com oldalt, s ott kiválaszthatjuk a számunkra megfelelő dallamot. Ahogy a Pzizz esetében eddig is volt, itt is megszabhatjuk, milyen hosszan szóljon a zene, kérünk-e figyelmeztetést az adott idő leteltével, s persze kiválasztható a koncentrációnkat leginkább erősítő dallam. Ezek a már megszokott Pzizz zeneszámok.

Jelenleg az online változat még béta verzió, így most még bárki, ingyen használhatja. A tesztidőszak után azért jó eséllyel az online verzió csak a Pzizz Pro előfizetőknek lesz majd elérhető. Addig viszont itt a kiváló alkalom, hogy díjmentesen teszteljük, s kiderüljön, valóban hatékonyabbá teszi-e a munkát és a tanulást a mindennapokban.

Hasonló megoldásokról, illetve a zeneboltokból letölthető, koncentrációt segítő zenékből amúgy készítettünk már korábban egy válogatást. Érdemes azokkal is megismerkedni.

Ne maradjon le erről sem!