Heti TOP: titkosított e-mailek küldése és törölt fájlok visszaállítása, ingyen

Ezen a héten ismét elkanyarodtunk kicsit a biztonságos internethasználat irányába: megnéztük, miként oldható meg a titkosított e-mailek küldése, ráadásul ingyenes eszközökkel. A megoldás egyszerű, mégis nagyon biztonságos és sok esetben igen hasznos. Érdemes kipróbálni!

Emellett azoknak is szolgáltunk segítséggel, akik véletlenül törölt fájlok visszaállításán gondolkodnak, de nincs rá hatékony megoldásuk. Szerencsére ilyenkor is van esély, hogy a likvidált állományokat visszaszerezzük a merevlemezről, vagy külső adathordozókról. Ráadásul akár ingyen is megoldhatjuk mindezt.

Végül mutattunk a néhány, a napi munkát megkönnyítő segédprogramot macOS-re, amelyek nagyon sokat gyorsíthatnak a Macen végzett munkán és kényelmesebbé tehetik az életünk számítógéphez kötött részét. Ha valaki Macet használ, szerintünk ezeket a programokat feltétlenül meg kell ismernie.

Ne maradjon le erről sem!

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működéshez. Erről bővebb információt Adatkezelési tájékoztatónkban talál. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató