Heti TOP: programok telepítése és fotók hátterének eltüntetése, egy kattintással

Ezen a héten mutattunk egy kifejezetten praktikus Chrome kiegészítőt, amellyel sokkal áttekinthetőbb módon jeleníthetjük meg könyvjelzőinket a népszerű böngészőben. Telepítése után a Chrome kap egy bármikor előhívható – és teljesen testreszabható – oldalsávot, amelyen az összes könyvjelzőnk egy kattintással elérhető.

Emellett mutattunk néhány ingyenes, online szolgáltatást, amelyekkel gyerekjáték eltávolítani egy-egy fotó hátterét. Így pillanatok alatt körbevághatjuk a témát, s utána már könnyedén lecserélhetjük a hátteret például egy portré esetében. A programok telepítése talán még sosem volt ennél egyszerűbb!

Végül mutattunk két ingyenes szolgáltatást, amelyekkel egyetlen kattintás csupán, hogy kedvenc ingyenes alkalmazásainkat telepítsük a Windowsra vagy macOS-re. Rengeteg időt megspórolhatunk így, hogy nem kell egyesével letölteni és telepíteni a programokat, hanem automatikusan elintézi ezt helyettünk a két alkalmazás valamelyiket (attól függően, hogy Macet vagy windowos PC-t használunk-e).

Ne maradjon le erről sem!