Heti TOP: Windows 10 tuningolás és online szolgáltatások

Ezen a héten a legnépszerűbb cikkünk kétség kívül a Windows 10 tuningolás egyik legjobb eszközének számító Auslogics BootSpeed 11 tesztje lett. Nem véletlen, hiszen ezzel a programmal valóban kitakaríthatjuk a rendszert és optimalizálhatjuk annak működését (akár irodai munkához, akár játékhoz). Szóval feltétlenül érdemes vele megismerkedni. Ráadásul ingyenes verzió is van belőle.

Emellett mutattunk néhány olyan online szolgáltatást is, amelyek bármikor jól jöhetnek egy kisvállalkozásnak a hatékonyabb, bevételt termelő munkához. Érdemes megismerkedni velük, mert bár nem mind ingyenes, de még így is nagyon olcsó eszközt jelentenek a napi munkához, sok területen.

Végül szintén ezen a héten került terítékre egy különleges fájltitkosító, amely gyakorlatilag bármely rendszeren használható telepítés nélkül, lévén a böngészőben működik. Ennek ellenére amúgy nem kell feltölteni a titkosításra váró (vagy épp a visszafejtendő) állományt idegen szerverre, hiszen közvetlenül a gépünkön végzi a program a titkosítást és a visszaállítást is. Tökéletes eszköz, ha olyan titkosítással akarunk megosztani fájlokat, amelyeket aztán a címzett bármilyen rendszeren könnyedén megnyithat (persze csak a megfelelő jelszó birtokában).

Ne maradjon le erről sem!