Látványos, animált Apple logó képernyőkímélő macOS-re

Réges-régen mutattunk egy nagyon dögös, órás képernyővédőt, amely Macen és Windowson egyaránt használható. Szerintünk feltétlenül érdemes kipróbálni, nálunk évek óta egyértelmű kedvenc. Vannak azonban más remek képernyőkímélők is. Ilyen például a mai ajánlatunk, amely a Macet használók számára lesz izgalmas: egy nagyon látványos, animált Apple logó macOS-re, többféle stílussal, animációval.

Brooklyn: animált Apple logó képernyőkímélő macOS-re

A Brooklyn névre hallgató képernyőkímélő kétség kívül tökéletesen igazodik az Apple gépek stílusához, lévén az Apple logóját dolgozza fel, különféle stílusú animációkkal. Ezek közül mindegyik nagyon látványos, de ha valamelyik mégsem nyerné el a tetszésünket, a képernyővédő beállításinál egyszerűen vegyük ki mellőle a jelölést.

Mert hát a készítők arról is gondoskodtak, hogy valamelyest testreszabható legyen a dolog: a Screen Saver Options… gombra kattintva kiválaszthatjuk, hogy a több mint tíz animációból melyek jelenjenek meg, milyen sűrűn ismétlődjenek, illetve sorrendben, vagy véletlenszerűen játszódjanak-e le.
A Brookly-n nyílt forráskódú, a telepíthető verzió a Github oldalról tölthető le. Letöltés után csak kattintsunk duplán a Brooklyn.saverállományra, s a rendszer automatikusan telepíti azt. Ettől kezdve bármikor beállíthatjuk képernyőkímélőként a System Preferences / Desktop & Screen Savers részben.

Ne maradjon le erről sem!