Rendkívül látványos, retró stílusú óra, képernyővédőnek

Mai ajánlatunk afféle hasznos kacat, vagyis nem tagadjuk, hogy lehet élni nélküle, mégis úgy gondoljuk, néha nem árt, ha az ember kicsit ad a látványelemekre is (különben minek is ajánlottunk volna pár napja a Windows teljes átszabására egy ingyenes alkalmazást).

 

Retró stílusú óra Windowsra és OS X-re

A Fliqlo egy rendkívül látványos, retró stílusú óra, amelyet Windowson és OS X-en egyaránt használhatunk képernyővédőként. A viszonylag puritán külső a teljes képernyőt betöltve nagyon hangulatos, a számok váltásánál pedig látványos animáció teszi teljessé az összhatást. Nincs “túllihegve” a dolog, de valószínűleg pont ettől olyan tökéletes.


Ahogy említettük, mind Windowson, mind OS X-en használható, mindkettőre ingyen tölthetjük le. Miután telepítettük a megfelelő verziót, beállíthatjuk az óra méretét és azt, hogy 24 órás kijelzést kérünk-e. Ennél több opció nincs. Ha megszabtuk a rendszernek, hogy mikor indítsa el a képernyővédőt, akkor a Fliqlo ennek megfelelően megjelenik majd a képernyőnkön és látványos köntösben mutatja az aktuális időt.
A programból van iOS változat is, így akinek megtetszett, iPhone-on vagy iPaden is használhatja, igaz, ott már 1 eurót kell érte fizetni.

Ne maradjon le erről sem!