Itt a Microsoft Edge Canary macOS-re is! Már letölthető!

Mint arról nemrég beszámoltunk, a Microsoft útjára indította megújuló, immár Chromium alapokra épülő Edge böngészőjének tesztváltozatait, amelyek egy ideje már elérhetők bárki számára az alábbi oldalon. Pár nappal ezelőtt éppen adtunk is hozzá egy tippet, hogy miként lehet benne beüzemelni az amúgy egészen ígéretes fordító funkciót, amellyel komplett weboldalakat fordíthatunk le magyarra/magyarról, egyetlen kattintással. Ma viszont a Macet használóknak szolgálunk jó hírrel: immár itt a Microsoft Edge Canary macOS-re is.

Letölthető a Microsoft Edge Canary macOS-re

Nagy csodák nincsenek, az Edge Canary maces verziója ugyanonnan tölthető le, mint a windowsos kiadás, vagyis a Microsoft Edge Insider oldalt kell meglátogatnunk, hogy letölthessük a hivatalos, kiadás előtti verziót. 

A Canary változat – hasonlóan a Chrome Canary-hoz – szinte naponta frissül, de lesz további két verzió is a készülő böngészőből, amelyekbe nem kerülnek be azonnal a kísérleti funkciók és rögtönzött javítások. Ezek szintén a fenti oldalról tölthetők majd le. A végleges verzió megjelenésérő egyelőre még nincs hivatalos információ.

Ne maradjon le erről sem!