Heti TOP: a bevételnövelő programoktól a legjobb naptár appokig

A héten csokorba szedtük a legjobb naptár alkalmazásokat az iPhone-t és iPadet használók számára. Átlátható, ízléses, gyors és sokoldalú programok kerültek az összeállításba, amelyekkel kényelmesen menedzselhetjük a napi munkát. Egy helyen találhatók tehát a legjobb naptár appok, lehet csemegézni!

Szintén a munkát könnyíthetik meg azok a szoftverek és szolgáltatások, amelyeket a szabadúszóknak és otthonról dolgozóknak válogattunk össze egy cikkbe. Ezekkel teljeskörűen áttekinthetünk minden feladatot, projektet, illetve a különféle feladatok elvégzéséhez (irodai munka, grafikai munka, szövegírás, weboldal készítés stb.) is ajánlottunk megfelelő alkalmazásokat. De szó esik ingyen használható fotókról, felhő szolgáltatásokról stb. is.

Végül azoknak is szolgáltunk érdekességgel, akik gondolattérképek, vagy folyamatábrák, diagramok készítésén törik a fejüket, s ehhez keresnek megfelelő eszközt. Nekik egy remek online megoldással szolgáltunk, amelyet még csak telepíteni sem kell, közvetlenül a böngészőben használható.

Ne maradjon le erről sem!