Heti TOP: gondolataink hatékony rendszerezése és tárgyfotózás iPhone XR segítségével

A héten összesítettük, melyek a legjobb olyan alkalmazások, amelyekkel feljegyezhetjük, sőt, rendszerezhetjük ötleteinket, gondolatainkat. Segítségükkel elkerülhetjük, hogy elfeledkezzünk egy hirtelen jött, de fontos vagy hasznos ötletünkről, ráadásul sokkal hatékonyabban dolgozhatjuk ki a segítségükkel a részleteket, hogy aztán az ötletből megvalósult projekt legyen.

Emellett kipróbáltuk, hogyan teljesít a hétköznapokban az Apple iPhone XR készüléke. Megnéztük, mennyire bírja az akku a folyamatos használatot, miként futnak az alkalmazások a telefonon, és mennyire állja meg a helyét a kamera, szemben az XS és XS max dupla lencséivel.

Sőt, ha már úgyis teszteltük az iPhone XR fotózási képességeit, kipróbáltunk egy olyan fotós appot is, amelynek segítségével a tárgyak és háziállatok is fotózhatók portré módban az iPhone XR kamerájával. De azoknak is érdemes megismerkedni vele, akiknek más típusú iPhone jutott, ugyanis számtalan kényelmi funkcióval dicsekedhet, miközben a manuális beállításokat is lehetővé teszi.

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató