Kínai horoszkópos Chrome témák letöltése ingyen

Nem is olyan régen írtunk néhány ízléses Chrome témáról, amelyeket a Google adott ki a népszerű böngészőhöz. Ezekkel sokkal barátságosabbá tehető a program külseje, az alapértelmezett és kissé egysíkú szürke variációval szemben (nem beszélve a dögös sötét-fekete összeállításról, amely szintén ebben a gyűjteményben található). Emellett szó volt nemrég egy – ugyancsak Google illetőségű – online játékról is, amelyben a kínai horoszkóp állatjegyeit kell elmutogatnunk árnyjáték jelleggel a gép pedig eldönti, mennyire voltunk ügyesek. Nos, ma ezt a két témát fogjuk ötvözni: megmutatjuk, hogyan oldható meg Kínai horoszkópos Chrome témák letöltése ingyen, egy kattintással. Ezekkel nem csak a böngésző felületének átszínezését lehet megoldani, hanem egy minimalista, de nagyon stílusos rajzot is kapunk a Google kereső felületére, az általunk kiválasztott csillagjegynek megfelelően.

Kínai horoszkópos Chrome témák letöltése

A kínai horoszkóp állatjegyeiből összeállított Chrome témákat a korábbiakhoz hasonlóan a Chrome Áruházból lehet letölteni, erre a linkre kattintva. Ha tudjuk, hogy melyik a ránk vonatkozó állatjegy, csak kattintsunk a megfelelő nézőképre, majd a megjelenő oldalon az Add to Chrome gombra. Ennyi!

Nem csak a grafika változik a kiválasztott horoszkópnak megfelelően, hanem minden állatjegy esetében más és más lesz a böngésző felületének színvilága is. Márpedig ez jót szokott tenni a Chrome-nak, mert lássuk be, az alapértelmezett szürke ritka unalmas.

Ha valaki még tovább szeretné gyúrni a Chrome böngészőt, annak érdemes egy pillantást vetnie Chrome dossziénk tartalmára, amelyben rengeteg hasznos, praktikus tippet gyűjtöttünk össze a – jelenleg – legnépszerűbb böngészőhöz.

Ne maradjon le erről sem!