Heti TOP: a legjobb videoletöltő és a legjobb digitális emlékeztető

A héten két kategóriában is kiválasztottuk a “legjobbat”, legalábbis ami a 2018-as felhozatalt illeti. Videókonvertáló és videoletöltő programok között például elég egyértelmű volt, ki lesz az idei győztes, hiszen kevés olyan sokoldalú, mégis egyszerűen használható megoldás van ebben a kategóriában, mint az a program, amelyről ebben a cikkben írtunk (Windowsra és macOS-re egyaránt elérhető).

Állandó napi teendőink menedzseléséhez is találunk egy olyan programot, amelyik túlmutat a többin: elegáns, egyszerűen használható és egy halom érdekes extra funkciója van, amelyek a hasonló alkalmazásokból kimaradtak. Szóval érdemes ezzel is megismerkedni, az iPhone-t használóknak.

Végül megnéztük azt is, milyenre sikerült a Google saját képméretező szolgáltatása, amelyet bárki ingyen igénybe vehet, ha szeretné fotóinak fájlméretét minőségromlás és felbontás változtatás nélkül kisebbre faragni, hogy ne jelentsen gondot elküldeni e-mailben, vagy ne növelje túlságosan blogunk oldalainak letöltési idejét.

Ne maradjon le erről sem!