Instagram fotó letöltése teljes méretben, egyszerűen

Az Instagram meglehetősen népszerű kép- és videomegosztó, aligha van olyan, aki ne ismerné. Legtöbben a szolgáltatás saját mobil alkalmazásával használják, azzal töltik fel és menedzselik képeiket. A legtöbben az oda feltöltött képeikről már nem nagyon készítenek biztonsági másolatot, lévén úgyis megtalálható lesz a rendszerben bármikor a megosztott fotó. De mi van akkor, ha később mégis szükségünk lenne egy feltöltött képre offline is? Megoldható egy Instagram fotó letöltése mondjuk az asztali számítógépen vagy notebookon? Naná! Még csak nem is kell extra programot telepítenünk a feladat elvégzéséhez. Elegendő az alábbi ingyenes online szolgáltatást igénybe venni.

Instagram fotó letöltése pár mozdulattal

Képeink és videóink – de akár más felhasználók képeinek és videóinak – letöltéséhez nem lesz szükség másra, csak a DownloadGram oldalra, illetve az adott felhasználónévre. Utóbbi birtokában csak írjuk be azt az instagram.com URL mögé (például: instagram.com/felhasznalo) a böngészőben, majd a megjelenő fotók és videók közül válasszuk ki azt, amelyikre szükségünk lenne. Kattintsunk rá, majd a böngészőben megnyíló kép vagy videó URL-jét másoljuk a vágólapra (kijelölés, majd Windowson a Ctrl + C vagy Macen a CMD + C billentyűkombnáció). Ezután nyissuk meg a DownloadGram oldalt és illeszük be annak keresőmezőjébe a másolt linket (Ctrl + V vagy CMD + V, miután a beviteli mezőbe kattintottunk). Kattintsunk a Download gombra, majd amikor megjelenik, kattintsunk a Download Image gombra is. Ennyi!

E nem éppen bonyolult műveletsor után máris a gépünkre töltődik a kiválasztott fotó vagy videofelvétel, méghozzá a elérhető legnagyobb felbontásban. Egyszerű, gyors megoldás. Ha szeretnénk egy kedvünkre való fényképet vagy videót offline is eltárolni a gépünkön az Instagramról, ez is egy módszer.

Ne maradjon le erről sem!