Heti TOP: iPhone üzemidő növelése és online lakberendező app

A héten mutattunk egy olyan online szolgáltatást, amelynek segítségével könnyedén elkészíthető egy lakás méretarányos alaprajza, majd pillanatok alatt be is rendezhető virtuális bútorokkal, kitapétázható, bevilágítható stb. Röviden: egy remek lakberendező weboldalt teszteltünk, amelynek különlegessége, hogy okostelefonon is pont olyan kényelmesen használhatjuk (iPhone-re vagy androidos készülékekre egyaránt letölthető önálló appként), mint asztali rendszereken a böngészőben

Emellett bemutattunk egy olyan szoftvert, amellyel automatizálhatjuk a különféle, népszerű alkalmazások frissítését. Így nem nekünk kell egyesével letölteni és frissíteni kedvenc programjaink új alverzióit. Kényelmes, gyors, egyszerű megoldás, amely a számítógép biztonsága szempontjából is előnyös lehet.

Végül, az iOS 11 végleges változatának megjelenése kapcsolán, összegyűjtöttünk egy csokorra való tippet azoknak, akik szeretnék megnövelni az akku üzemidejét is, hogy minél tovább kibírja egy feltöltéssel. De az iPhone üzemidő növelése mellett adunk még gyakorlati tanácsokat az iOS 11 gyorsításához is.

Ne maradjon le erről sem!