Weboldalak időzített megnyitása, adott napon és időpontban

Korábban mutattunk már egy Chrome plug-int, amelynek segítségével önfegyelmet gyakorolhatunk, vagyis meghatározott időintervallumon belül nem tudjuk megnyitni a különféle közösségi oldalakat, vagy bármilyen honlapot, amit önkéntes tiltólistánkra veszünk. Most hasonló témát boncolgatunk, mégis más lesz a megközelítés: ezúttal ugyanis a weboldalak időzített megnyitása lesz a feladat, s naná, hogy erre is találtunk egy ingyenes Chrome kiegészítőt.

Open Me Later: weboldalak időzített megnyitása

Az ingyen letölthető Open Me Later nevű Chrome plug-in segítségével rendkívül egyszerűen és hatékonyan oldhatjuk meg, hogy egy weboldal az általunk meghatározott időpontban megnyíljon egy új böngészőfülön, vagy akár egy külön ablakban.

Ha tehát éppen nem jut időnk végigolvasni egy online cikket, vagy későbbre szeretnénk halasztani egy webshop átnézését, de félünk, hogy el fogjuk felejteni az egészet, utasíthatjuk a böngészőnket, hogy egy adott időpontban megnyissa nekünk a kérdéses weblapot. Mindez pár kattintás csupán: az adott oldalt megnyitva kattintsunk az Open Me Later gombjára a Chrome eszköztárán, s a megjelenő panelen válasszuk ki a dátumot és időpontot, amikor az oldal újranyitnánk. Extraként még arra is van lehetőségünk, hogy akár naponta ismétlődő feladatokat szabjunk a programnak, vagyis meghatározott napokon, időpontokban tudunk automatikusan megnyittatni weboldalakat a Chrome-mal. Egyszerű és praktikus megoldás ez

Ha valaki még ebben a témakörben keresgél, felhívjuk figyelmét egy másik Chrome plug-inre: a korábban bemutatott Chrome pánikgomb segítségével egyetlen mozdulat mindössze, hogy a főnökünk váratlan felbukkanásakor elrejtsük a munkaidőben “illegálisan” nézegetett weboldalakat, s azonnal a hivatalosan is engedélyezett weblapok valamelyike kerüljön a képernyőnkre.

Ne maradjon le erről sem!

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működéshez. Erről bővebb információt Adatkezelési tájékoztatónkban talál. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató