Automatikus iOS backup wifin keresztül, iPhone-hoz és iPadhez

Korábban hírül adtuk már, hogy érkezik az iMazing Mini, amely az oldalunkon részletesen is tesztelt iMazing 2 szoftver egyszerűsített változata. Az ingyenes alkalmazás segítségével komplett biztonsági mentés készíthető az iPhone vagy az iPad teljes tartalmáról, beleérve a címjegyzéket, üzeneteket, appokat, adatokat stb.

 

Automatikus iOS backup wifin keresztül

További hasznos cikkek

Ráadásul ehhez még csak az sem létfontosságú, hogy összekössük a készüléket a windowsos PC-vel, vagy a Mac-kel, hiszen az iMazing Mini képes a backup folyamatot automatikusan elindítani, wifin keresztül is. Így tulajdonképpen nem is kell törődnünk semmivel. Ha hazaérünk, az otthoni wifi hálózathoz csatlakozva az eszközeinkkel, a program – a megadott időpontokban – szépen elvégzi a biztonsági mentést a háttérben. Ha kell, teljes mentést készít, de ha úgy állítjuk be, képes növekményes mentésekre is, vagyis csak azokat a dolgokat veszi át a telefonról, amelyek az utolsó backuphoz képest változtak.

Az iMazing Mini teljesen ingyenes, Windowsra és macOS-re egyaránt telepíthető. Beállítása meglepően egyszerű, pedig egészen összetett lehetőségek állnak benne a rendelkezésünkre. Része lett az iMazing 2 aktuális alverziójának is, így aki azt megvásárolta, a frissítéssel szert tehet rögtön a Mini-re is. Lényeges különbség, hogy míg az ingyenes változatnál nincs lehetőségünk belenézni a biztonsági mentésbe, csak adott esetben visszaállítani azt, addig az iMazing 2 tulajdonosok kényelmesen menedzselhetik a backupba kerülő adatokat is. Az iMazing 2-ről részletesen itt írtunk. Az iMazing Mini pedig innen tölthető le, immár végleges verzióban.

Ne maradjon le erről sem!