Kiváló projektmenedzsment szoftver ingyen a Chrome-hoz

Manapság egy összetett projekt átlátását számtalan módon megkönnyítheti a számítógép, kezdve a tervezésről, a munkafolyamatok kiosztásán át a projekt teljes felügyeletéig. De mi van akkor, épp nincs kéznél egy népszerű, kereskedelmi projektkezelő program? Semmi gond, íme egy jól használható, ingyenes projektmenedzsment szoftver.

 

Gantter: online projektmenedzsment szoftver ingyen

A Gantter egy online projektmenedzsment szoftver ingyen, rengeteg praktikus funkcióval. Érdekessége, hogy a projekteket felhőben tárolhatjuk, egészen pontosan a Google Drive-on. Ráadásul itt nem csak, de bárki elérheti azokat, akivel megosztjuk. Dolgozhatunk egy projekten akár közösen is.

Az időbeosztás, a projektekre szánt időmennyiség, az erőforrások beosztása, az esetleges órabérek kiszámítása stb. nagyon egyszerűen beállítható a programban. A felülete letisztult, gyors, ráadásul cross-platform, hiszen Chrome plug-inként gyakorlatilag bármilyen rendszeren használható, amelyen elérhető a Chrome böngésző. Használatához mindössze online internet kapcsolat és persze egy Google Drive (avagy Gmail) fiók szükséges.

A Gantter megnyitja és menti a Microsoft Project fájlokat, és lehetőséget ad PDF-be vagy akár HTML dokumentumba exportálásra is. Illetve nyomtatni is tudjuk a projekteket, ha arra lenne szükségünk. A mérföldköveket exportálhatjuk iCalendar vagy webes naptár formátumba egyaránt.

A feladatoknál használhatunk színkódokat, kiemeléseket, csatolmányokat, megjegyzéseket és természetesen jelölhetők a függőségek is.

Mindent egybevetve a Gantter egy nagyon sokoldalú, jól használható projektmenedzsment szoftver ingyen. Ha még nincs ezen a téren kedvencünk, érdemes kipróbálni. Nagy vesztenivalónk nincs, hiszen teljesen ingyen áll a rendelkezésünkre.on

Ne maradjon le erről sem!