Csevegjen velünk: Techwok chatbot a Messengerben!

Ha valaki letöltötte múlt decemberben megjelent Legyen a Facebook Messenger mestere! című ingyenes e-bookunkat, annak már nem mondjunk újat azzal, hogy léteznek úgynevezett chatbotok (aki lemaradt a könyvről, ne bánkódjon, hiszen még mindig letölthető a Techwok Kiadványok oldalról, ingyen).

Szóval vannak a Messenger chatbotok, amelyek különféle extra funkciókkal képesek felruházni kedvenc csevegő szoftverünket: fotókat effekteznek, valutaárfolyamot néznek, számolnak, emlékeztetőket küldenek a megadott időpontban stb. Rengeteg dologra jók, használatuk pedig pont olyan egyszerű, mintha csevegnénk egy ismerőssel a Messengerben.

Nos, mostantól létezik egy Techwok chatbot is. Nem, sajnos egyelőre nem világmegváltó a tudása, de azért még valamiféle csevegésre is alkalmas, ha nagyon unatkozunk. Viszont amire biztosan tökéletes: a megszokott Messenek felületen belül lehet vele olvasni a Techwok.hu legfrissebb és régebbi cikkeit egyaránt, szűrni a témaköröket, elérni a legújabb kiadványokat, letölteni az ingyenes e-bookokat. Még arra is kiváló (szerintünk), hogy ha nagyon unatkozunk, esetleg szomorkodunk, gondoskodjon a szórakoztatásunkról, vagy akár segítse relaxációnkat. Mert ilyen egy jó robot: egyben barát is. Ha már ott van a listában. És reméljük, sokaknál ott lesz.

Barátkozni ezúttal egyszerű: csak egy kattintás erre a linkre és a Techwok chatbot már jelentkezik a Messengerben (mobil appban és asztali böngészőben egyaránt).

Megjegyzés: ez egy béta verzió, amely ugyan Techwok tartalmak keresésében már jeleskedik, de azért még van mit tanulnia. Szóval háttérben frissítjük folyamatosan, így ha ma még valamire nem tudja a választ, lehet, hogy egy hét múlva már lesz rá megoldása…

Szóval még egyszer a link: Techwok chatbot

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató