Így varázsolhatók mozgó festmények videóinkból, mobilon

Erős a gyanúnk, hogy a Prism neve már minden olvasónknak ismerősen cseng, hiszen anno többször is szó volt már erről a remek mobil appról (iOS és Android), amellyel festményt varázsolhatunk fotóinkból.

De írtunk már olyan weboldalról is, amelyen ez megvalósítható, sőt, mutattunk Windowsra alkalmazást, amely a videókkal teszi meg e varázslatot.

Ezúttal ez utóbbihoz hasonló mutatunk, de mobilra!

 

Philm

A Philm segítségével az androidos mobilunkkal vagy iPhone-unkkal készített videofelvételekből varázsolhatók mozgó festmények. Használata gyakorlatilag egyezik a Prism-nél megszokottal: elkészítjük a videót, kiválasztjuk az effektet, kicsit várunk amíg rendereli a program, majd mentjük vagy megosztjuk a kész anyagot. Nem egy ördöglakat.

A felvételeket készíthetjük az appal (az arány kötött és a jelenetek hossza is korlátozott), de importálhatunk is videókat. Így korábbi felvételeinkből is válhatnak mozgó festmények.

A videókon elhelyezhetünk különböző stílusú feliratokat, vagy akár mozgást követő matricákat is. Ez utóbbiaknál csak ki kell választanunk, hogy a képen melyik ponthoz igazodjon, s ettől kezdve követni fogja annak mozgását a videóban.

A végeredmény nagyon látványos, ráadásul nem csak festmény-szerű effektekre képes, hanem különféle egyéb szűrőkkel is elhalmozza a felhasználókat. Mindezt ingyen, szóval nem is értjük, miért olvasgatnak még itt?! Ja, persze: adjuk a letöltési linkeket!

Letöltés (Android) >>>

Letöltés (iOS) >>>

Ne maradjon le erről sem!