Látványos grafikon készítése online, ingyen

Szükségünk lenne hirtelen látványos grafikonra, amit kitehetünk egy készülő blogbejegyzésbe, vagy honlapunk egyik aloldalára? Épp nincs kéznél Office vagy más, erre a célra – jó minőségben – bevethető program a gépünkön? Semmi gond, íme egy azonnali megoldás, melynek köszönhetően senkinek sem jelent majd gondot egy látványos grafikon készítése.

 

Grafikon készítése online

A Beam egy egyszerűen használható online szolgáltatás, amelynek segítségével pillanatok alatt készíthetünk különféle grafikonokat.


Csak kiválasztjuk a típust, a színvilágot, majd az előnézeti kép bal szélén elrejtett panelt megnyitva egy táblázatban megadhatjuk az adatokat. Ennyi. Gyakorlatilag egy percen belül elkészíthetünk egy grafikon, ráadásul nagyon látványos, ízléses kivitelben.
A kész anyagot képfájlként tölthetjük le, így azonnal megosztható Facebookon, Twitteren, blogbejegyzésnben, vagy felhasználhatjuk akár egy prezentációs alkalmazásban, tetszőleges szövegszerkesztőben is. De akár embed kódot is kérhetünk, hogy beültessük a kész anyagot honlapunkba.


Ha a Save gombra kattintunk, a nevünk és e-mail címünk megadása után küldenek egy közvetlen linket számunkra, amelyre kattintva később bármikor folytathatjuk a grafikon szerkesztését, vagyis átírhatjuk az adatokat, megváltoztathatjuk a színeket vagy a típust.

Ha hirtelen szükségünk lenne egy grafikonra és nincs kéznél megfelelő alkalmazás, a Beam tökéletes mentőöv lehet számunkra.

Ne maradjon le erről sem!