Ingyenes újévi háttérképek 2022

Már csak egy nap van hátra ebből az évből, így ideje lecserélni a decemberre összeválogatott karácsonyi háttérképeket is a számítógépen és az okostelefonon. Így a szilveszteri hangulat is fokozható már ma. Következzenek hát ingyenes újévi háttérképek 2022-re.

Ingyenes újévi háttérképek 2022-re

Szokásunkhoz híven most is több válogatással szolgálunk, hogy legyen miből mazsolázni. A lényeg: mindegyik válogatott fotó és kép ingyen, szabadon használható, s remekül mutatnak a számítógép vagy az okostelefon, tablet képernyőjén. Hogy éppen melyiken, azt elsősorban a az adott fénykép tájolása dönti el.

Elsőként kezdjük kedvenc ingyenes képgyűjteményünk, az Unsplash képeivel, amelyekből egy helyre válogattuk azokat, amelyek szerintünk a legjobban illenek így a 2022-es évbe történő átlépéshez: a képeket innen lehet letölteni.

Kiegészítésként pedig adunk néhány linket, amelyekkel közvetlenül lehet eljutni a Pixabay, a Pexels és a Burst oldalak újévi fotóihoz. Így ezeken az oldalakon már nem kell külön keresgélni, a linkre kattintva rögvest a témába illő fotókhoz lehet eljutni, íme:

Ha valaki esetleg nem tudja, miként lehet a letöltött fotókat megtenni a Windows, macOS, iOS, Android rendszerek háttérképének, érdemes elolvasnia korábbi cikkünket, amelyben mindegyik említett rendszerhez adtunk sorvezetőt ezzel kapcsolatban. Természetesen ha valaki nem annyira szeretne belegondolni, hogy napokon belül 2022 látható majd a naptárban, nem kell elkeserednie. Neki egyéb, hangulatos téli háttérképeket tudunk ajánlani, vagy épp kicsit még visszahozhatja a karácsonyi hangulatot is a megfelelő fotókkal. S ha még ez sem lenne elég, látványos animált háttérképeket is használhat a korábban bemutatott megoldásokkal. Mindezeket erre a linkre kattintva érheti el.

Ne maradjon le erről sem!