A legszebb téli háttérképek 2021-re

Mint az lenni szokott minden évben, idén is beköszöntött a tél. Itt a december eleje és ilyenkor már igazán időszerűnek tűnik, hogy ráhangolódjunk erre a hagyományosan hideg, de azért igazán csodálatos évszakra. S mi más is lehetne erre a legegyszerűbb módszer, mint beállítani a számítógépen vagy az okostelefonon egy hangulatos téli háttérképet. Márpedig háttérképek összeválogatásában igazán jól állunk, Háttérképek dosszinékban ott sorakoznak a különféle témakörök szerint összeállított válogatások. Ezt a gyűjteményt bővítjük most ki azzal, hogy megmutatjuk, melyek – szerintünk – a legszebb téli háttérképek 2021-re.

A legszebb téli háttérképek 2021-re

Szokásunkhoz híven most is az Unsplash oldalon szedtük csokorba a háttérképnek való fotókat. Így a válogatás darabjai nem csak háttérképként, de blogokban, kiadványokban is hasznosíthatók az Unsplash licencelési feltételeinek megfelelően. Természetesen mindegyik kép ingyen tölthető le az oldalról.

A válogatott háttérképeket erre a linkre kattintva találják meg olvasóink. A válogatásban szereplő képek között vannak álló és fekvő formátumúak egyaránt, előbbiek elsősorban a mobil eszközökön mutathatnak jól. Igyekeztünk úgy szelektálni – az amúgy igen méretes gyűjteményből -, hogy a képek jól mutassanak a kijelzőkön és az ikonok is láthatóak maradjanak fölöttük. Ne váljon teljes zagyvasággá a látvány.

Még egyszer a válogatás letöltési linkje: Winter Wallpapers 2021

És a teljesség kedvéért szolgálunk még néhány további gyűjteménnyel is, mert hát akad még az interneten bőven ingyenes fotómegosztó oldal az Unpslash-on kívül is. Íme:

A letöltött fotók beállítása háttérképként

Ha valaki esetleg nem tudná, miként lehet lecserélni a háttérképet a számítógépen vagy az okostefonon, korábbi cikkünkben talál ehhez útmutatót Windows, macOS, iOS, Android rendszerekre egyaránt.

Ne maradjon le erről sem!