Heti TOP: részletek törlése fotókról és Windows 11 telepítés M1 Macre

Ezen a héten mutattunk egy nagyon egyszerűen használható online eszközt, amellyel pillanatok alatt eltüntethetők a felesleges részletek szinte bármilyen fotóról. Csak kijelöljük a képen amire nincs szükségünk, s másodpercekkel később már nyomtalanul eltűnt onnan. Mindezt adott esetben akár teljesen ingyen, extra képszerkesztő program telepítése nélkül oldhatjuk meg, egyszerűen a böngészőben.

Szintén a héten került terítékre egy nagyszerű jelszókezelő alkalmazás legújabb verziója, amellyel tökéletes biztonságban őrizhetjük olyan privát adatainkat, mint az online fiókok jelszavai, PIN kódok, banki adatok, érzékeny tartalmú feljegyzések, wifi kódok stb. Mindezt nagyon kényelmes, gyorsan használható felületen. Egyelőre a windowsos verzió érhető csak el, de jövő év elején érkezik a többi platformra is (macOS, Linux, iOS, Android).

Végül az újabb, M1, M1 Pro, M1 Max chippel szerelt Macek felhasználóinak is szolgáltunk csemegével a héten: megmutattuk, miként telepíthető fel ezekre a gépekre a Windows 11. Ráadásul úgy, hogy egyszerre lehessen használni a maces és windowsos alkalmazásokat. Kényelmes és gyors megoldás. A cikkhez videót is mellékeltünk a telepítés folyamatáról.

Ne maradjon le erről sem!