Heti TOP: kép-, hang- és videoszerkesztés online, plusz szkennelés iPhone-nal

A héten csokorba szedtük a legjobb – ingyenes – online kép-, hang-, és videoszerkesztő megoldásokat, amelyeket bárki, bármikor használhat, telepítés nélkül. Egyszerűen csak nyissuk meg őket a böngészőben, s már kezdhetjük is a munkát. Mindegyik könnyen használható, gyors és gyakorlatilag minden olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek az adott feladat elvégzéséhez szükségesek.

Szintén a héten került terítékre egy nagyszerű PDF szerkesztő alkalmazás, amelynek segítségével akár szkennelt PDF fájlok szerkeszthetővé alakítása is megoldható, hála a magyar nyelvű OCR funkciónak. De átalakíthatunk vele bármilyen PDF dokumentumot, vagy éppen létrehozhatunk ilyeneket újonnan is. Sőt, PDF űrlapok készítéséhez is kiváló eszköz lehet.

S úgy tűnik, a héten a szkennelt dokumentumok visszatérő vendégeink voltak, hiszen mutattuk egy iOS appot is, amellyel tökéletes minőségben lehet szkennelni (befotózni) bármilyen dokumentumot, képet, s akár több oldalas PDF-ként menteni azokat. Ráadásul nem csak a PDF-ek szkenneléséről, hanem azok szövegének másolhatóvá, szerkeszthetővé tételéről is gondoskodik ez az app, merthogy ebben is találunk magyar nyelvű OCR funkciót. S ha ez még nem lenne elegendő: a szkennelt anyagok menedzselését is rábízhatjuk.

Ne maradjon le erről sem!