Heti TOP: Windows 11 Tálca áthelyezése és biztonságos internethasználat

Ezen a héten 25 gyakorlati tippet gyűjtöttünk össze arra vonatkozóan, hogy miként lehet valóban biztonságosan internetezni. Nem kell bonyolult dolgokra gondolni. Néhány egyszerű, de praktikus tanács betartásával jó eséllyel megúszhatjuk, hogy a kiberbűnözők áldozatai legyünk, s megóvhatjuk adatainkat, fájljainkat az illetéktelenektől.

De szolgáltunk érdekességgel azoknak is, akik szeretnének saját élő adással jelentkezni a YouTube-on, Facebookon vagy a többi videomegosztó-, streaming felületen. Nekik egy zseniális alkalmazást mutattunk, amely használható Windowson és macOS-en egyaránt és a segítségével stúdió minőségű, professzionális élő adásokat hozhatunk létre.

Végül azoknak is adtunk gyakorlati tippet, akik szeretnék a Windows 11 Tálcáját áthelyezni a képernyő felső részére az alapértelmezett alsó helyett. Merthogy az új rendszerből ez a beállítás – egyelőre – kimaradt. Viszont pár kattintás csupán, hogy megoldjuk, anélkül, hogy ehhez manuálisan kellene átszerkesztenünk a Registry egyes bejegyzéseit. Szóval kényelmesen, két kattintással a képernyő tetejére mozgathatjuk át a Windows 11 Tálcáját.

Ne maradjon le erről sem!