Heti TOP: PDF szerkesztő és markdown szövegíró Windowsra + MKV iOS-en

Ezen a héten terítékre kerül a jelenlegi legjobb minimalista markdown szövegszerkesztő Windowsra, amely tökéletes eszköz lehet bárki számára, aki írással keresi a kenyerét. Nem csak egy remek markdown szövegíró felületet kapunk benne, hanem kényelmesen menedzselhetjük az összes irományunkat, egyetlen felületen rendszerezve azokat. Ráadásul a publikálásuk is megoldható többféle formátumba – vagy akár online blogokba – pár kattintással.

Emellett mutattunk egy remek PDF szerkesztő programot is a Windowst használóknak, amely nem csak magyar nyelvű felülettel, de még magyar nyelvű OCR (karakterfelismerő) funkcióval is dicsekedhet. Így a szkennelt PDF dokumentumokat egyszerűen alakíthatjuk át vele szerkeszthető, kereshető szöveget tartalmazó változatra.

Végül azoknak is mutattunk pár praktikus megoldást, akik szeretnének MKV formátumú videókat lejátszani az iPhone-on vagy iPaden, anélkül, hogy előtte konvertálniuk kellene azokat. Nekik megmutattuk, melyek a legjobb, ingyenes,MKV videók lejátszására alkalmas appok iOS-re.

Ne maradjon le erről sem!