Heti TOP: Google takarítás, fotószerkesztés, új Chrome nyitólap

Ezen a héten mutattunk egy fantasztikusan jó fotószerkesztő alkalmazást, amely Windows 10, Windows 11 és macOS alatt egyaránt használható. Érdekessége, hogy rengeteg funkcióját segíti a mesterséges intelligencia a gépi tanulás, így rendkívül leegyszerűsítheti a munkát a profik számára, arról nem is beszélve, hogy a kezdőknek milyen óriási segítséget nyújthat abban, hogy fotóikat profi minőségre alakítsák. Szóval kezdőktől a haladókig, ez a program kiváló választás lehet a fotózás szerelmeseinek.

Szintén a héten került terítékre egy vadonatúj Chrome kiegészítő, amely nem csak ízlésesre varászolja a böngésző kezdőlapját, hanem egyben nagyon prasktikussá is teszi. Elhelyezhetünk rajta parancsikonokat weboldalakhoz, kitehetjük a kevdenc fotóinkat, láthatjuk a fontos könyvjelzőiket, és még egy méretezhető óra is elhelyezhető rajta. Minden elem méretét és pozícióját testreszabhatjuk. Mindehhez pedig a Vlad.studio csodálatos háttérképei szerepelhetnek háttérképként. Egyszerűen tökéletes!

Végül azoknak is szolgáltunk gyakorlati tippekkel, akik szeretnék kitakarítani éppen megtelőben lévő Google tárhelyüket. Legyen szó a Gmail fiókról, a Google Drive-ról, vagy éppen a Google Fotókról, sajnos ezek alatt egyszerre fogy ki a rendelkezésre álló szabad hely, hiszen mind ugyanahhoz a Google fiókhoz tartoznak. Szerencsére a felhő kitakarítása nem olyan bonyolult, mint amilyennek elsőre ígérkezik. A bemutatott trükkök segítségével villámgyorsan megszabadulhatunk a felesleges e-mailektől, fájloktól, fotóktól és videóktól, így biztosítva helyet a fontosabb dolgoknak.

Ne maradjon le erről sem!