Heti TOP: tennivalók menedzselése és ingyenes képek letöltése

Ezen a héten három izgalmas témát is tudunk ajánlani azoknak, akik esetleg lemaradtak volna hét közben a megjelenésekről. Először is csokorba szedtük azokat a weboldalakat, amelyekről teljesen ingyen lehet letölteni szabadon felhasználható fotókat és vektoros ábrákat. Így ha valakinek illusztrációra van szüksége a blogjába, prezentációjába, kiadványába, ezekről az oldalakról pár kattintással beszerezheti azokat, szinte bármilyen témakörben.

Ezen kívül mutattunk egy hihetetlenül jól használható GTD alkalmazást, amellyel bármilyen eszközön menedzselhetjük tennivalóinkat, projektjeinket. Segítségével igencsak növelhetjük produktivitásunkat, s végre teljesen átlátjuk feladatainkat. Amellett, hogy minden népszerű platformra van saját kliens alkalmazása, akár egy böngészőben is megnyithatjuk, szóval tényleg bárhol, bármikor hozzáférünk bejegyzéseinkhez.

Végül azoknak is szolgáltunk csemegével, akik szeretnének saját windowsos alkalmazásokat fejleszteni (saját célra vagy eladásra egyaránt), de nem nagyon van idejük elmerülni egy összetett programozói környezetben. Az általunk bemutatott megoldással viszont gyorsan és egyszerűen lehet programokat fejleszteni, különösebb programozói tudás nélkül is.

Ne maradjon le erről sem!